BİST
1409.56
ALTIN
526.44
DOLAR
9.2620
STERLİN
12.7720
EURO
10.7921

Çankaya’da Çöp Konteynerleri Yenileniyor

Çankaya Belediyesi ilçe genelinde zamanla yıpranan çöp konteynerlerini yeniliyor, bazı noktalarına da yeni konteynerler yerleştiriyor.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
28 Temmuz 2021 Çarşamba 14:32
Çankaya’da Çöp Konteynerleri Yenileniyor

‘Sıfır Atık’ projesine destek veren Çankaya Belediyesi on beş gün içerisinde galvanizli ve plastik bin iki yüz adet yeni konteyner yerleştirecek.

Çankaya’da günlük bin üç yüz ton çöp toplandığını, gündüz nüfusunun ise iki buçuk milyon civarında olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Başkentin kamu kurumları, ticari faaliyetler ve eğitim alanlarında en yoğun ilçesi konumundayız. İlçe nüfusumuz bir milyona yakın olduğu halde gün içerisinde nüfusumuzun iki katından fazlasına hizmet veriyoruz. Özellikle pandemi şartlarında daha fazla olma kaydıyla hizmetlerimizi aksatmadan yerine getirmeye azami özen gösteriyoruz. Yeni konteynerlerimizi ihtiyaç olan noktalara yerleştiriyoruz. Halkımızdan da görüntü ve çevre kirliliği oluşturmaması için çöplerini akşam saat 21.00 itibarıyla dışarı çıkarmalarını rica ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Ajans Bizim

Anahtar Kelimeler:
ÇankayaçöpÇankaya Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.