İşte Hilal Kaplan Hakkında Bilinmeyenler!

TRT'ye yapılan yeni atamalarda Hilal Kaplan Yönetim Kurulu Üyesi olurken geçmişte yaptığı konuşmalar ve paylaşımlar yeniden gündem oldu.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
14 Temmuz 2021 Çarşamba 11:34

TRT'ye yönelik atamalar ve yönetim yapısına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlanırken Hilal Kaplan'ın Yönetim Kurulu Üyesi olması sosyal medyada yoğun tepkilere neden oldu.

Hilal Kaplan'ın Yönetim Kurulu Üyesi olmasına gelen tepkilerin büyük çoğunluğunu ise geçmişte yaptığı bazı konuşma ve paylaşımlar oluşturdu. 

Twitter'da gündem olan bazı paylaşımlar ve açıklamalar ise şu şekilde:

Kaplan, çözüm süreci yıllarında katıldığı bir televizyon programında, Nevruz'da, Diyarbakır’da Türk Bayrağı açılmaması tartışması yaşanırken, " Herkesin cebinde zaten Türk Bayrağı var artık bu Türk Bayrağı’nın isminin değişmesi de gündeme gelmeli mesela Sayın Selahattin Demirtaş’ın dediği gibi “Devlet Bayrağı” olabilir” açıklamasını yaptı.

Yeni atamalar sonrası TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı olurken Yönetim Kurulu Başkanı ise Ahmet Albayrak oldu.

Son Güncelleme: 14.07.2021 11:58
Anahtar Kelimeler:
Hilal KaplanTrtYönetim Kurulu Üyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.