Kılıçdaroğlu İlk Defa Oy Kullanacak Gençlere Seslendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önümüzdeki seçimde ilk defa oy kullanacak 6 milyon 300 bin gence seslendi. Kılıçdaroğlu gençlere, “Ülkenin kaderini siz belirleyeceksiniz" dedi.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
26 Mart 2021 Cuma 15:41
459 Okunma

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa Nilüfer Belediyesi Kreş ve Huzurevi açılışında konuşma yaptı. Önümüzdeki seçimlerde ilk kez oy kullanacak 6 milyon 300 bin gence seslenen Kılıçdaroğlu, şu açıklamayı yaptı:

"Önümüzdeki seçimlerin kaderini 6 milyon 300 bin genç belirleyecek… Bu 6 milyon 300 bin genç ilk kez sandığa gidip oy kullanacak. Onlar demokrasi ve özgürlük, iş, aş, çalışmak, üretmek, yurt dışına gitmek yerine kendi ülkelerinde çalışıp ekonomiye katkı koymak istiyorlar.

Biz onların yolunu açacağız ve onlar bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getirecekler. Onlar bizim gurur kaynağımız olacak. Bu gençler Türkiye'nin kaderini değiştireceksiniz. Benim de umudum siz gençlersiniz. Birlikte yapacağız bunların tamamını."

Son Güncelleme: 26.03.2021 17:03
Anahtar Kelimeler:
KılıçdaroğluKemal KılıçdaroğluChpCumhuriyet Halk PartisiBursa Nilüfer BelediyesiKahraman HaberKahramanhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.